Izjava o privatnosti | Šangulin tours d.o.o.

00385 23 383 738 agencija-biograd@sangulin.hr Svaki dan 09:00h-17:00

Izjava o privatnosti osobnih podataka

UVODNE ODREDBE

ŠANGULIN TOURS d.o.o. za turizam i putnička agencija , Obala Kralja Petra Krešimira IV br.3 , 23210 Biograd n/M , MB 2068915 , OIB 37489393026 (dalje: Šangulin Tours) poštuje Vašu privatnost i sigurnost Vaših osobnih podataka. Prikupljanje, korištenje i obrada Vaših osobnih podataka provodi se u skladu sa ovim Pravilima privatnosti te primjenjivim zakonskim odredbama, uključujući i Uredbu (EU) 2016/679 od 27. travnja 2016. (dalje: “Opća uredba“) i Zakon o provedbi opće uredbe o zaštiti podataka (NN 42/2018).

U skladu s načelom transparentnosti, ova Pravila namijenjena su korisnicima kako bi imali točnu i potpunu informaciju o tome koji se njihovi osobni podaci prikupljaju, upotrebljavaju, daju na uvid ili na drugi način obrađuju, kao i do koje se mjere ti osobni podaci obrađuju ili će se obrađivati.

OSOBNI PODACI

Osobni podaci su svi podaci pomoću kojih se može utvrditi vaš identitet.Korištenjem ove Internet stranice, Šangulin Torus prikuplja sljedeće osobne podatke:

  • Ime i prezime
  • Email adresa
  • Podatke o prihvaćanju uvjeta privatnosti osobnih podataka

KAKO SE KORISTE VAŠI OSOBNI PODACI

Šangulin Tours putem ove Internet stranice prikuplja i obrađuje gore navedene osobne podatke samo uz Vaš pristanak. Navedeni osobni podaci se dalje koriste prilikom komunikacije elektroničkom poštom isključivo između korisnika i zaposlenika tvrtke Šangulin Tours.

Primjer: Slanje e-maila putem forme na našoj internet stranici www.šangulin.hr

Prilikom slanja emaila putem forme na Internet stranici, Šangulin Tours koristi vaše osobne podatke da zadovolji minimalne tehničke zahtjeve kako bi se omogućila komunikacije putem emaila između korisnika i Šangulin Toursa

TKO MOŽE VIDJETI VAŠE PODATKE

Šangulin Tours ne prodaje, ne prosljeđuje i ne daje na uvid vaše osobne podatke trećim stranama. Vaši osobni podaci su vidljivi isključivo zaposlenicima tvrtke Šangulin Tours

VAŠA PRAVA

Vi imate pravo zatražiti kopiju svih vaših osobnih podataka koje smo prikupili. Možete nam pisati ako želite kopiju ostalih podataka koje smo od vas prikupili te pri tom navedite sve detalje kako bi nam pomogli da se identificiraju i lociraju vaši osobni podaci. Također, podsjećamo da imate pravo zatražiti ispravak ili brisanje vaših osobnih podataka, kao i pravo usprotiviti se obradi osobnih podataka. Šangulin Tours će ispraviti ili brisati vaše osobne podatke po Vašem zahtjevu.

Ako imate primjedbi na obradu, upotrebu ili čuvanje vaših osobnih podataka, slobodno nas kontaktirajte.

Svi zahtjevi ili primjedbe u vezi osobnih podataka koje prikuplja Šangulin Tours, podnose se u elektroničkom obliku. Zahtjev mora sadržavati adresu e-pošte koju ste dali u vrijeme registracije kao i adresu e-pošte na koju želite zaprimiti odgovor (ako ona nije jednaka adresi e-pošte sa koje ste poslali zahtjev). Šangulin Tours će Vam dostaviti podatke, u razumnom roku, putem e-pošte na e-adresu navedenu u zahtjevu.

Adresa za podnošenje zahtjeva je: agencija-biograd@sangulin.hr

Skrećemo pažnju da prije postupanja po vašem zahtjevu, možemo od vas zatražiti više informacija kako bi utvrdili vaš identitet. Također, možemo od vas zatražiti više informacija kako bi utvrdili da li imate odobrenje za podnošenje zahtjeva ukoliko to radite u nečije ime.

SIGURNOST VAŠIH OSOBNIH PODATAKA

U potpunosti smo predani zaštiti podataka od neovlaštenog pristupa, odavanja ili brisanja, neovisno o mjestu pohrane ili obrade, kao i formatu u kojem se nalaze. Šangulin Tours koristi usluge pouzdanih IT partnera koji su obavezni primijeniti visoke standarde IT zaštite.

Šangulin Tours primjenjuje prepoznate standarde informacijske sigurnosti:

  • provodimo tehničke i organizacijske mjere zaštite temeljene na rizicima
  • minimiziramo izloženost podataka
  • testiramo organizacijske i tehničke mjere zaštite
  • ograničavamo pristup osobnim podacima na zaposlenike koji su dužni poštovati stroge obaveze o povjerljivost.

RAZDOBLJE ČUVANJA OSOBNIH PODATAKA

Razdoblje u kojem Šangulin Tours čuva osobne podatke ograničeno je na strogi minimum pa sukladno tome Šangulin Tours propisuje rokove čuvanja ili periodičnog preispitivanja određenih osobnih podataka kako se ne bi držali duže nego što je nužno potrebno radi ispunjenja svrhe u koju su isti prikupljeni. Nakon proteka roka, Šangulin Tours će osobne podatke brisati.

IZMJENE PRAVILA PRIVATNOSTI

Ova su Pravila privatnosti zamjenjuju sve prethodne verzije.

Pravila privatnosti su zadnji put ažurirana: Lipanj 2018.

Šangulin Tours pridržava pravo promjene, modifikacije i/ili dopune ovih Pravila privatnosti u bilo kojem trenutku.

Šangulin tours d.o.o.