00385 23 383 738 info@sangulin.hr Svaki dan 09:00h-17:00

Preko 40 godina iskustva

Pozivamo Vas da dođete, posjetite nas u Biogradu i obratite nam se s povjerenjem

Kontaktirajte nas

Naše usluge

Kamp

Doživite praznike u prirodi, uživajte u miru, tišini i obiteljskoj atmosferi u našem kampu ili u jednoj od 4 vrste mobilnih kućica. Pridružite se mnoštvu zadovoljnih gostiju i pružite nam čast i zadovoljstvo Vašim dolaskom.

Saznaj više

Brodski izleti

Imamo dugogodišnje iskustvo u organiziranju dnevnih izleta u nacionalni park Kornati i park prirode Telašćica sa našim udobnim putničkim brodovima. Po potrebi organiziramo i druge kopnene i pomorske izlete.

Saznaj više

Pomorski prijevoz

Zadovoljstvo nam je uvrstiti u ponudu naše trajekte za bilo kakvu vrstu pomorskog prijevoza koju trebate . Imamo dva trajekta : RO RO teretni trajekt s dizalicom i RO RO putnički trajekt sljedećih karakteristika: dužina 34m, maksimalna nosivost 160t te samo 1.2m gaza na krmi.

Saznaj više

O nama

Željeli bi smo se predstaviti kao vodeća tvrtka u području turisma dalmatinskoj regiji. Nalazimo se u Biograd, malom gradu u središtu obale Jadranskog mora, između Zadra i Šibenika. Grad Biograd je poznato turističko središte i odlično je polazište za izlete i eskurzije u sljedeće nacionalne parkove: Kornati, Plitvička jezera, slapovi Krke, Paklenica.

Naša tvrtka se bavi turizmom preko 40 godina. Unutar kompanije obavljamo sljedeće aktivnosti:
- Smještaj u autokampu i mobilnim kućicama
- Dnevni izleti u udobnim putničkim brodovima
- Pomorski prijevoz s trajektima

Naše prijateljsko osoblje je prvoklasno i spremno odgovoriti na vaše zahtjeve, porebe ili brige koje imate kako bi Vaše putovanje učinili nezaboravnim. Uživamo u poslu kojeg radimo i naš cilj je da svaki klijent otiđe kao prijatelj kojeg ćemo se radovati vidjeti ponovni i koji sa sigurnošću može preporućiti Šangulin svojim prijateljima.

mobile homes biograd

Mobilne kućice

kornatska vila boat excursions

Izleti

Maritime transport biograd ferry

Trajekti

Maritime transport biograd ferry

Trajekti

Kontaktirajte nas

Možete nam poslati e-mail popunjavanjem forme, a odgovor slijedi u najbržem mogućem roku.

Kraljice Jelene 3, Biograd na Moru

00385 23 383 738

00385 23 386 472

info@sangulin.hr

Svaki dan 09:00h-17:00